Consultancy

Meer dan ontwikkeling

Blijnder denkt graag met je mee over software gerelateerde vraagstukken.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor technologiebedrijven, retailers, overheidsinstanties en non-profitorganisaties is Blijnder een goede sparringpartner die niet alleen kan ontwikkelen, maar ook van toegevoegde waarde is bij het doordenken van ontwikkelprocessen en het bedenken van mogelijke oplossingen.

Voorbereiding op een nieuw project

Bij de start van een nieuw project moet je met veel verschillende factoren rekening houden om het project een succes te laten worden. Blijnder weet waar je op moet letten, ziet mogelijke addertjes onder het gras en kan je helpen om die te ontwijken.

Vastgelopen?

Ben je vastgelopen met een softwareproject? Loop je tegen de limieten van je software of team aan? Blijnder kan aanschuiven en z'n ervaring inzetten om een koers uit te zetten. Teams kunnen zich blindstaren op bepaalde problemen. Terwijl een fris blik van buitenaf, waardevolle inzichten kan bieden.

Second opinion?

Staat je op het punt te beginnen met een nieuw project en wilt je nog even een second opinion? Blijnder kijkt graag met je mee. Veel offertes staan vol mooie verhalen die niet altijd even duidelijk zijn, waardoor bedrijven bij het maken van keuzes voornamelijk budgettaire afwegingen maken. Blijnder stelt kritische vragen, om te voorkomen dat goedkoop duurkoop wordt.