Drupal

Ontwikkeling van applicaties in Drupal

Drupal behoort tot de meest gebruikte CMS’en die op dit moment beschikbaar zijn.

KWALITEIT

Bij de keuze tussen Drupal en zijn populairdere broertje WordPress krijgt Drupal van de overheid en van grote bedrijven vaak de voorkeur. Dit heeft voornamelijk te maken met de krachtige en flexibele backend, de moderne opzet en de betrouwbaarheid.

ONDERSTEUNING

Drupal behoort tot de meest gebruikte CMS’en die op dit moment beschikbaar zijn in de open source community. Dit zorgt ervoor dat het draagvlak en de beschikbaarheid van bruikbare modules uitzonderlijk hoog zijn.

GOED ALTERNATIEF OP MAATWERK

Drupal is ontwikkeld op een modern framework waardoor we duurzaam verder kunnen ontwikkelen als Drupal zelf niet in bepaalde wensen voorziet. Daarom is Drupal voor ons het beste alternatief op de maatwerkaanpak.

AANPASBAARHEID

Drupal websites hebben al meteen na het installeren een hoge aanpasbaarheid. Drupal is het best te vergelijken met een Lego-achtig systeem waaraan je verschillende kant-en-klare blokken kunt toevoegen.

Je las op deze pagina over onze aanpak met Drupal. Een alternatief hierop is het maatwerk dat we kunnen ontwikkelen. Die aanpak brengt weer andere voordelen met zich mee.

Meer over maatwerk