Ontwikkeling

Ontwikkeling van uw maatwerkoplossingen

Blijnder kan je helpen met het ontwikkelen en onderhouden van maatwerk-software. Zo brengen we groei in je product of onderneming. Onze maatwerkoplossingen ontwikkelen we op een framework; we maken geen gebruik van kant-en-klare pakketten. Graag sommen we de voordelen van maatwerk-software voor je op.

SPECIFIEK

Met maatwerk-software kunnen we heel specifiek aan je eisen voldoen. Dit is mogelijk omdat we elk onderdeel van de software volledig in eigen hand hebben.

KWALITEIT

Doordat we alle onderdelen van de software zelf in de hand hebben, kunnen we ook garanties bieden op de kwaliteit die we opleveren.

SNEL

Bestaande pakketten zijn gemaakt om aan brede verwachtingen te voldoen en bevatten daarom meer regels code. Doordat we geen gebruik maken van bestaande pakketten is iedere regel code optimaal geschreven en hoeft het systeem geen overbodige code te verwerken.

ONAFHANKLIJK

Doordat alle code door onszelf is geschreven is het product niet afhankelijk van externe partijen. Hierdoor bestaan er minder verplichtingen en afhankelijkheden bij het onderhoud van de applicatie.

PORTABILITEIT

Bij het schrijven van code werkt Blijnder volgens bekende standaarden waardoor de code ook door andere programmeurs prima verder ontwikkeld kan worden. Er is geen sprake van een vendor lock als wij aan je software werken.

EIGENDOM

De software die we voor je schrijven is van jou en geheel vrij van licenties.

Bij het ontwikkelen maken we graag gebruik van de volgende tools:

Laravel

Nova

SCRUM

Linux

Javascript

React

CMS? Framework? Drupal?

Je las op deze pagina over het gebruik van maatwerkoplossingen. Een alternatief hierop is het CMS Drupal. Ontwikkelen in Drupal brengt weer andere voordelen met zich mee. Je leest er hier meer over. We hebben ook  een blog voor je geschreven over de verschillen tussen een CMS en een framework.

DrupalFramework vs. CMS