Technieken

Technieken

Laravel is een uitstekend framework om mee te werken door zijn schone en leesbare structuur, rijke functionaliteit, gemakkelijk te implementeren beveiligingsfuncties en een actieve ontwikkelcommunity. Het resultaat is een eenvoudiger en efficiënter ontwikkelproces voor complexe projecten.

Lees ook de blog over het verschil tussen een CMS en een Framework.

Wat Blijnder betreft is Statamic CMS de perfecte oplossing voor website beheer vanwege de gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid. Maar daar blijft het niet bij, omdat het op Laravel is gebaseerd, biedt het ook uitstekende mogelijkheden voor grotere maatwerkoplossingen. Blijnder waardeert de snelle en efficiënte manier waarop er veranderingen gemaakt kunnen worden en de mogelijkheden om de site precies aan te passen aan de specifieke eisen van elke opdracht.

Laravel Nova is een uitstekende oplossing voor het beheren van de data achter maatwerkoplossingen, het sluit snel en eenvoudig aan op in Laravel ontwikkelde systemen. Hierdoor hoeft er geen custom backoffice ontwikkeld te worden. Dit bespaart veel tijd in een project en stelt onze klanten in staat om hun data snel en efficiënt te beheren. Bovendien biedt Nova een rijk scala aan mogelijkheden en is het ontwikkeld door de Laravel-gemeenschap, wat betekent dat het goed wordt ondersteund en voortdurend wordt verbetert. Blijnder is zeer tevreden over de voordelen die Laravel Nova biedt en raad het daarom graag aan als effectieve beheertool.

Als expert in de ontwikkeling van technischeoplossingen, is betrouwbaarheid en schaalbaarheid van groot belang. Daarom kiest Blijnder voor Linux als besturingssysteem voor de hosting. Linux biedt een stabiele en betrouwbare basis, mede dankzij de virtualisatie van de servers. Hierdoor kan ik eenvoudig schalen als de behoeften van klanten veranderen en blijft de prestatie op een hoog niveau. Bovendien sluit Linux uitstekend aan bij de door Blijnder gebruikte technieken, waardoor er efficiënt en effectief gewerkt kan worden.

Laatste twee blogberichten

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen vanuit Blijnder. Hieronder vindt je de laatste twee blogberichten waarin expertises en inzichten worden gedeeld op het gebied van software ontwikkeling. Klik hier voor al de blogberichten.