Portfolio

Een Blik op Onze Projecten

Duik in de portfolio en ontdek hoe we unieke oplossingen hebben gecreëerd voor diverse klanten en industrieën. Van op maat gemaakte software tot verbluffende mobiele apps!

App
Microtransacties

Blijnder is trots om te melden dat we een app hebben ontwikkeld voor Junea. Met deze app kunt u eenvoudig producten afrekenen en kopen uit hun vending machines. De app ondersteunt microtransacties en biedt een gebruiksvriendelijk touch-scherm interface. De app maakt gebruik van de laatste technologieën waardoor uw ervaring met de vending machines van Junea soepel zal verlopen.

Webapplicaties
Diverse projecten

Als applicatieontwikkelaar werken we samen met Beeldr, een team van 20 creatieve specialisten op het gebied van strategie, design, tech en video. We ontwikkelde op maat gemaakte applicaties die volledig aansloten bij de behoeften van hun klanten. Klanten van Beeldr zijn onder andere: A&O fonds Gemeenten, Stichting Vriendenloterij, Squares, Siemens en Goede Doelen Nederland. De samenwerking met Beeldr is gebaseerd op nauwe communicatie en samenwerking om de beste resultaten te bereiken.

Communicatiebus
High traffic communicatie

Sinds 2021 voeren we het onderhoud en updates uit voor de communicatie bus van CTS group. CTS group is een bedrijf dat logistieke dienstverlening levert. Via deze high-traffic applicatie worden verzendingen aangeboden en geüpdatet vanuit verschillende bronnen, en vervolgens doorgevoerd naar het backoffice systeem van CTS group.

Webapplicaties
Applicatiedevelopment

Blijnder en Agerion werken al lange tijd samen. Agerion levert ICT diensten aan diverse partners en maakt gebruik van de softwareontwikkeling van Blijnder wanneer dat nodig is. Daarnaast zijn we ook van toegevoegde waarde voor Agerion door middel van consultancy. Klanten van Agerion zijn onder andere Holland Pharma, KPMG, Bakker Bart, Welkoop, Plus en Blokker.

Webapplicatie
Intranet

Avetica heeft Blijnder ingeschakeld voor de ontwikkeling van hun intranet. Hiermee kunnen zij hun infrastructuur efficiënt beheren en hun support desk efficiënt organiseren. Verschillende gegevens in het intranet worden in real-time gesynchroniseerd met de bron in Exact.

Communicatiebus
API / Intergratie-hub

Blijnder heeft voor BakerTilly een intergratie-hub ontwikkeld. Deze hub maakt het mogelijk om gegevens efficiënt uit te wisselen tussen verschillende platformen, zoals Microsoft Dynamics, hun intranet en website. Dankzij deze innovatie is het nu voor BakerTilly gemakkelijker dan ooit om gegevens snel en efficiënt te delen tussen verschillende platformen.

Community
Evenementen platform

We hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het innovatieve platform van Squares. Dit platform biedt klanten de mogelijkheid om unieke front-end ervaringen te creëren voor hun online evenementen, waaronder interactieve webinars, community bijeenkomsten, virtuele conferenties en vergaderingen. Het platform is ontworpen om perfect aan te sluiten bij de identiteit van het merk van de klant, waardoor een professionele en gebruiksvriendelijke ervaring gewaarborgd is voor de bezoeker.

Tool
Test tooling

Blijnder heeft een controletool ontwikkeld voor Depar. Depar is een register opgezet door 15 verschillende ziekenhuizen. Met deze tool kunnen updates van de tooling van Depar snel en efficiënt getest worden. Dit resulteert in een snellere updatecyclus zonder dat er veel tijd hoeft te worden gestoken in het testen van de input en output van de applicatie.

Laten we samenwerken

Ben je benieuwd wat we samen kunnen bereiken? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden van onze samenwerking.