Hosting

Hosting van je software

Blijnder host de software die wordt ontwikkeld het liefst zelf. Er wordt nauw samengewerkt met gespecialiseerde hostingpartners die zeer specifiek bij Blijnder's manier van werken aansluiten. Dit heeft een aantal voordelen.

Compatibiliteit

De omgeving waarop de software draait is soms even belangrijk voor de applicatie als de kwaliteit van de code zelf. De hosting die Blijnder levert, sluit naadloos aan bij de software die Blijnder schrijft.

Ondersteuning

Door de hosting zo in te stellen dat deze haarfijn aansluit bij de werkprocessen kan Blijnder het onderhoud van de applicaties efficiënt uitvoeren.

Kwaliteit

Blijnder selecteert de oplossing voor jouw software die het meest aansluit bij je wensen. Daarbij wordt rekening gehouden met schaalbaarheid, ondersteuning, toegankelijkheid en uiteraard met je budget.

Laatste twee blogberichten

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen vanuit Blijnder. Hieronder vind je de laatste twee blogberichten waarin expertises en inzichten worden gedeeld op het gebied van software ontwikkeling. Klik hier voor al de blogberichten.