Jonathan van Rij - Het hart van Blijnder

Als oprichter van Blijnder heb ik, Jonathan van Rij, vanaf 2006 mijn hart en ziel in de softwareontwikkeling gelegd. Mijn carrière begon bij diverse bedrijven waar ik waardevolle inzichten en ervaringen heb opgedaan in verschillende sectoren zoals retail, overheid, ziekenhuizen en transport. Dit brede perspectief neem ik mee in elk project van Blijnder.

Blijnder
Eenvoudig samenwerken

In 2015 startte ik Blijnder samen met een compagnon, en sinds 2018 zet ik het bedrijf zelfstandig voort. Het is mijn missie om softwareoplossingen te bieden die niet alleen technisch uitmuntend zijn, maar ook eenvoudig in gebruik. Want eenvoud is waar het bij Blijnder om draait. Door technologie toegankelijk te maken, help ik organisaties en individuen om hun dagelijkse uitdagingen moeiteloos aan te gaan.

Blijnder is een eenmanszaak, maar dat betekent niet dat ik er alleen voor sta. Integendeel, ik werk samen met een netwerk van specialisten om een breed scala aan diensten te bieden. Deze samenwerkingen stellen mij in staat om diverse skillsets in te zetten en zo op maat gemaakte, veelzijdige oplossingen te leveren. Bij alles wat we doen staat eenvoud centraal. Ik geloof sterk in de kracht van eenvoud in technologie – hoe minder complex, hoe toegankelijker en effectiever de oplossingen.