Ontwikkeling

Ontwikkeling van maatwerkoplossingen

Blijnder helpt je met het ontwikkelen en onderhouden van maatwerksoftware. Zo brengt Blijnder groei in je product of onderneming. Maatwerkoplossingen ontwikkelt Blijnder op een framework en maakt geen gebruik van kant-en-klare pakketten. Hierdoor kunnen we de volgende voordelen bieden:

Specifiek

Blijnder levert maatwerksoftware omdat daarmee optimaal tegemoet gekomen kan worden aan jouw specifieke wensen. Blijnder heeft elk onderdeel van de software volledig in controle.

Kwaliteit

Doordat Blijnder alle onderdelen van de software zelf ontwikkelt, kan Blijnder ook garantie bieden op de kwaliteit van het product dat wordt opgeleverd.

Snelheid

Standaard software paketten zijn gemaakt om aan een generiek pakket van eisen te voldoen en is daardoor vaak onnodig complex, traag en onderhoudsintensief. Om een beter product te kunnen leveren, schrijft Blijnder de software met frameworks en niet mer standaard paketten.

Onafhanklijk

Blijnder schrijft alle code zelf. Daardoor is het eindproduct niet afhankelijk van externe partijen. Het onderhoud van de applicatie wordt eenvoudiger, omdat maatwerksoftware minder afhankelijk is van andere partijen.

Portabiliteit

Bij het schrijven van code werkt Blijnder volgens bekende standaarden, waardoor de code ook door andere programmeurs doorontwikkeld kan worden. Er is geen sprake van een vendor lock-in als Blijnder de software ontwikkelt.

Eigendom

Wat Blijnder voor je maakt, wordt van jou. Daar doet Blijnder niet moeilijk over.

Laatste twee blogberichten

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen vanuit Blijnder. Hieronder vind je de laatste twee blogberichten waarin expertises en inzichten worden gedeeld op het gebied van software ontwikkeling. Klik hier voor al de blogberichten.